м. Київ, вул. Олени Теліги, 3

Пн-Пт: з 10:00 до 20:00

Сб-Нд: з 10:00 до 18:00

Нова колекція медичного одягу ТМ «Люди в білому»

На сьогоднішній день пропозиції на ринку медичного одягу досить великі та найбільш непередбачувані. При цьому не все те, що нам пропонують відповідає нашим потребам. Переважна більшість колекцій медодягу  розрахована на велику аудиторію і попит. ТМ «Люди в білому», з метою виділиться із сірого загалу, представляє власну колекцію медичного одягу, яка задовольнить потреби найвибагливішого покупця та подарує радість своєму власнику підкресливши його індивідуальність.

 

Наші дизайнери потурбувалися про те, щоб кожна новостворена модель була практичною й водночас витонченою та елегантною. Для створення нової колекції використовувались лише якісні тканин, з високим вмістом натуральних ниток, що забезпечують її м’якість, антиалергійність, та приємні відчуття на дотик. Виготовлення виробу з дотриманням усіх технологій забезпечує довговічність та гарний естетичний вигляд при довготривалому зношуванні. Порадує Вас і кольорова гамма нової колекції від однотонного до різнокольорового. Великий асортимент медичних халатів, медичних костюмів, медичних жилетів, хірургічних костюмів, костюмів для мед. сестер та іншого молодшого медичного персоналу дає можливість виглядати вишукано кожного дня. Створіть свій власний стиль з ТМ «Люди в білому», адже як говорила легендарна Коко Шанель: «Мода виходить з моди. Стиль - ніколи!».

 

Завітавши до нашого магазину, що знаходиться за адресою м. Київ, вул. Олени Теліги, 3 або відправивши будь-яке питання на нашу пошту zakaz@lvb.ua, Ви отримаєте кваліфікаційну консультацію наших менеджерів.


 

Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я *
Email
Коментар *