м. Київ, вул. Олени Теліги, 3

Пн-Пт: з 10:00 до 20:00

Сб-Нд: з 10:00 до 18:00

Жіночій хірургічний блузон 06218 з нової колекції

Блузон 06218 — це новий погляд на професійний медичний одяг. Відтепер, наша повсякденна робоча форма може бути не тільки зручною, але і красивою.


Модель має класичний для медичного одягу V-подібний виріз. Завдяки додатковим ґудзикам блузон легко та зручно одягати. Рожеві, декоровані ґудзики роблять цей блузон одночасно модним та практичним.
 

 

Короткий рукав має функціональну та декоративну особливість – він трохи підкочується. А зворотна сторона манжета виконана із тканини іншого кольору, рожевого. Це дозволяє комбінувати блузон з рожевими брюками. Рукава зручної довжини не перетискають при згинанні руки та не заважають енергійно рухатись.
 

Вишивка з зображенням квітів робить блузон втіленням жіночності. Чудовий комплект можна утворити, підібравши до блузона брюки та шапочку у тон до оздоблення.
 

Особливе конструктивне рішення – розміщення широкої гумки на спинці, забезпечує гарну посадку по фігурі. Одночасно блузон залишається просторим та зручним. Додатковий комфорт в роботі і при переодяганні забезпечують розрізи у бокових швах.
 

Витончені та елегантні кольори, у яких пошито блузон, підкреслять природну красу його власниці. А в асортиментному ряді є такі кольори: блакитний, м'ята, рожевий, сірий. Для прихильників мінімалізму створено блузон коралового кольору без вишивки.
 

Виріб пошито із сумішевої тканини «Елегант» – вона приємна в носінні та легка у догляді. Тканина дуже добре переться і швидко сохне. Навіть після тривалої носки, частого прання колір залишається насиченим.

Модель має цілих п'ять кишень – таким чином, можна мати всі важливі дрібнички під рукою. Головне, не заплутатися в такій великій кількості кишеньок.

 

Класичний крій, V-подібний виріз, романтична вишивка та напівприталений силует – це все, що потрібно, для створення ідеального образу на роботі.

Блузони 06218 представлено від 38 до 54 розміру.

 

Опис виробу:

тканина – “Елегант” (65 % поліестер та 35 % бавовна), щільність – 165 г/м;
рукав – короткий;
виріз – V-подібний, без комірця;
кишені – дві накладні, розміщені внизу, що мають додаткові кишені меншого розміру та одна нагрудна з лівого боку;
силует – напівприталений;
застібка блузону – одягається через голову та додатково має застібку на 3 гудзики.

 

Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я *
Email
Коментар *