м. Київ, вул. Олени Теліги, 3

Пн-Пт: з 10:00 до 20:00

Сб-Нд: з 10:00 до 18:00

Як вибрати новий медодяг Скорпіонам?

Медичний одяг для скорпіонів - Люди в Білому

Не всі люблять Скорпіонів.


Незалежно від того, носять вони медичний одяг чи ні.


Розумні, іронічні й насмішкуваті, вони, як і їхній талісман, уміють вжалити дуже відчутно, сказати правду у вічі, змусити подивитися на себе збоку і побачити власні слабкі і смішні сторони.
Далеко не всі приходять від цього у захват. Втім, Скорпіони мають дуже потужну харизму, протистояти якій вдається не кожному.


Ми підготовували поради, як обрати медичний одяг, якщо ви вже Скорпіон та як

 

Як правильно обрати розмір та фасон медичного одягу для себе?

 

Скопіони знають, чого хочуть від життя, цінують себе, не звертають увагу на образливі слова, віддають перевагу комфорту та вміють отримувати задоволення від життя. Отже перед вибором не забудьте звіритися із розмірною сіткою, щоб ваші клешні, вибачте - кінцівки - зручно вміщалися у обранний одяг.

Читати далі

 

Як правильно вибрати і купити медичний халат чи сукню?

 

Під час вибору медичного халата необхідно враховувати багато критеріїв — матеріал, особливості фігури, специфіку професії, особливості моделі. Кожному Клієнту ми допомагаємо підібрати саме той виріб, що підкреслить переваги фігури та дозволить з комфортом виконувати професійні обов’язки.

Читати далі

 

Як вибрати подарунок  вашим близьким або рідним Скорпіонам?

 

Скорпіон — знак, який ніколи не зрозуміє банального, шаблонного подарунка. Так само, як Леви, Скорпіони належать до “обраних”. І якщо народжені під знаком Царя звірів покликані вести за собою, надихати власним прикладом, царити і правити, то тих, хто народився під сузір'ям Скорпіона, на одному з астрологічних форумів було влучно названо “термінаторами Зодіака”. Їхня місія — знаходити і знищувати все слабке, даючи натомість дорогу всьому сильному, вітальному, націленому на рух уперед. У житті це виявляється у тому, що Скорпіони повсякчас змушують оточуючих ставати віч-на-віч зі своїми слабкостями і страхами, провокують їх на долання власних фобій, на вихід із зони комфорту, на екстрим і авантюри.


Тож краще подарувати їм наші сертифікати - нехай обирають самі.

Читати далі

 

Не забувайте, у нас діє знижка -20% кожному клієнту на День народження. Діє за 7 днів до і за 7 днів після дати народження.

Навіть, якщо ви Скорпіон :)

Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я *
Email
Коментар *