м. Київ, вул. Олени Теліги, 3

Пн-Пт: з 10:00 до 20:00

Сб-Нд: з 10:00 до 18:00

Як обрати медичний одяг

Ми вже розповідали про важливі критерії, на які потрібно звернути увагу під час Одяг для медичних працівників - Люди в Біломупокупки медичного халата у статті «Як правильно обрати і купити медичний халат» посилання. Це широка та важлива тема, тому продовжуємо ділитись секретами.

 

Щільність

Обираючи медичний одяг не менш важливим критерієм, ніж матеріал, є щільність тканини. Якщо халат необхідний на літній період, бажано купувати виріб з менш щільної тканини (115-120 г/м2), де у складі переважає відсоток бавовни. У супермаркеті «Люди в Білому» представлені халати з легких сумішевих тканин «Батист» і «Універсал». Ця тканина приємна до тіла і за рахунок високого вмісту бавовни відмінно пропускає повітря. У виробах з легких тканин вам не буде жарко у теплий період року, а тканина не буде парити. І навпаки, більш щільна тканина краще підійде для зимового або осіннього сезону. Щільність такої тканини становить близько 195 г/м2.

 

Якщо вам потрібен універсальний халат, який підійде на будь-який період року, краще зупинитися на тканині середньої щільності 165 г/м2. Влітку вам не буде жарко, а взимку, щоб не змерзнути у холодному приміщенні, варто надіти під халат теплий одяг.

 

Обираємо жіночий медичний халат

При виборі жіночих халатів важливо підібрати таку модель, яка підкреслить переваги фігури, а недоліки приховає. Пишним дівчатам підійдуть вироби вільного крою, а довжина до коліна приховає повноту. Приталений фасон краще підійде струнким дівчатам, пояс виділить талію. Довжина вище коліна підкреслить красу ніг.

 

Сучасні моделі медичних халатів відрізняються кольоровою гамою, формами коміра і рукава, видом застібки. Можуть мати різні декоративні елементи, такі як кольорові вставки, хлястики, куліску, вишивку і т.і. Обираючи стильні красиві моделі, не забувайте про власний комфорт. Медичний одяг не повинен сковувати рухи. Залишаючи допуск на свободу облягання 4-6 см вам буде зручно працювати, виконуючи різні маніпуляції.

 

Якщо ви звикли носити із собою різні дрібниці (ключі, телефони, блокноти, ручки), зверніть увагу на кількість та розмір кишень у виробі, який ви обрали.

 

Як обрати чоловічий медичний халат

Чоловічі моделі халатів більш строгі та прості, мають меншу кількість фурнітури і обов'язково довгий рукав. При виборі чоловічого медичного халата потрібно враховувати не тільки розмір, але і зріст. Зазвичай халати для чоловіків шиють у п'ятому зрості (180-184 см). Це особливість одягу масового виробництва. Він шиється за типовими параметрами фігури і зросту. Вироби, пошиті на такий зріст, вважаються стандартними і підходять більшій кількості людей.

 

Приміряючи халат, зверніть увагу на довжину рукава. Рукав повинен діставати до виступаючої кісточки біля основи фаланги великого пальця при опущеній вниз руці.

 

Якщо ви робите замовлення онлайн, уточніть у менеджера, на який зріст пошито виріб. Якщо довжина халата не відповідає вашому росту, попросіть менеджера заміряти параметри халата і порівняйте їх з параметрами тіла або раніше придбаного виробу:

- довжину спинки халата (повинна відповідати довжині від початку хребта до бажаної довжини виробу по спинці);

- довжину рукава виробу (повинна відповідати довжині від точки закінчення плеча до зап'ястя по злегка зігнутій у лікті руці).

 

Менеджери інтернет-магазину «Люди в Білому» завжди допоможуть підібрати правильний розмір і визначитися, підходить довжина виробу під ваш зріст чи ні. Майстри допоможуть внести корективи в довжину виробу та рукава (укоротити довжину до бажаної або подовжити виріб на 1-2 см).

Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я *
Email
Коментар *