м. Київ, вул. Олени Теліги, 3

Пн-Пт: з 10:00 до 20:00

Сб-Нд: з 10:00 до 18:00

З якої тканини шиють медичні халати?

Матеріали для виготовлення медичного одягу - Люди в БіломуКоманда «Люди в Білому» вже більше 8-ми років займається виробництвом медичного одягу і ми стали справжніми експертами у цій галузі. Тому з задоволенням поділимось з вами знаннями – з якої тканини шиють медичні халати.

Медики практично весь робочий день проводять в халатах та костюмах, і такий одяг має бути не лише зручним, а й відповідати багатьом вимогам – бути гігієнічним, простим у догляді і довговічним. Матеріал має зберігати охайний вигляд після частого прання. Тому для пошиття медичного одягу використовуються спеціальні тканини, що відповідають цим вимогам.

 

Натуральні тканини


Під час виробництва медичних халатів часто використовуються тканини, що на 100% відсотків складаються з бавовни. Такі вироби гарно пропускають повітря, гігроскопічні, підходять для роботи у будь-яку пору року.

Вироби зі 100% бавовни дещо примхливі у догляді – вони легко зминаються, їх доволі складно прасувати. Краще за все прасувати такі речі після прання, дещо вологими. Прання за високої температури може спричинити усадку тканини – виріб може стати на 1-2 розміри меншим.

 

Сумішеві тканини

 


Найбільшою популярністю для пошиття медичного одягу користуються тканини, що містять у своєму складі у різних пропорціях бавовну та поліестер. Вони найбільш практичні та прості у догляді. Поліестер у складі робить виріб більш зносостійким, а бавовна дозволяє тілу дихати.

Наприклад, більшу частину медичного одягу шиють із тканини «Елегант», що на 65% складається з поліестеру і на 35% - з бавовни. Вона не дає усадку, швидко сохне, практично не зминається. Склад тканини гарантує одночасну простоту у догляді, доглянутий зовнішній вигляд та комфортне носіння. Саме з такої тканини пошито 80% продукції ТМ «Люди в Білому». Придбавши наші вироби можна бути впевненими, що вони будуть служити дуже довго.

 

 

 

Синтетичні матеріали

 


Медичний одяг, пошитий зі 100% поліестера, користується великою популярністю у студентів. Такий халат коштує дешевше, ніж вироби з натуральної або сумішевої тканини. Також за ним просто доглядати – одяг з поліестеру дуже швидко сохне та практично не мнеться. Єдиний нюанс – взимку халати з поліестеру можуть електризуватися.
Для пошиття виробів з асортименту «Люди в Білому» використовують тільки спеціальні зносостійкі тканини, що зберігають форму, не втрачають колір та відрізняються гарними гігієнічними властивостями. Висока якість тканин, фурнітури й постійний контроль якості дозволили нам ввести гарантію на одяг до 180 днів. Якщо прати вироби в правильному температурному режимі – вони довго будуть зберігати презентабельний зовнішній вигляд.

 

 

 

 

Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я *
Email
Коментар *