м. Київ, вул. Олени Теліги, 3

Пн-Пт: з 10:00 до 20:00

Сб-Нд: з 10:00 до 18:00

Як дізнатись розмір взуття?

Сподобалось взуття на сайті інтернет-магазину і ви боїтесь не вгадати з розміром?


Ми спростимо задачу і допоможемо правильно визначити розмір взуття. При цьому мати талант художника зовсім не обов’язково. Найпростіший варіант дізнатися розмір взуття – заміряти довжину стопи або устілку. Не потрібно обмальовувати ногу олівцем повністю!

 

Як дізнатися розмір взуття за допомогою параметра довжини стопи?

Розмірні сітки виробників різняться, тому краще визначати розмір за допомогою параметра довжини стопи. Варто провести лише дві горизонтальні лінії і заміряти відстань між ними, такий посіб дає чіткий результат. Обводити свою стопу повністю важко – легко можна припуститися помилки: провести лінію ближче до найдовшого пальця чи п’ятки або навпаки далі і ми отримаємо результат, який не відповідає дійсності.


Як робити заміри та дізнатися розмір взуття? 

 

Це зробити дуже просто:

1. Поставити ногу на аркуш паперу у положенні стоячи (бажано робити це ввечері – стопа збільшується під вечір) і з підтримкою друга чи подруги :-) ).
2. Покласти лінійки на підлогу так, щоб одна лежала відразу за п’яткою, а інша перед найбільш виступаючим пальцем ноги (як на малюнку 1). Важливо: покласти лінійку так, щоб вона лежала не під стопою (під п’яткою чи під пальцем), а в точці, де візуально перетинаються лінії на малюнку 2. 

3. Провести дві лінії. 

4. Заміряти відстань між ними (малюнок 3) – це і є довжина вашої стопи.

 

      Визначення довжини стопи - Люди в БіломуДовжина стопи - Люди в Білому

 

Бажано заміряти обидві стопи, якщо довжини відрізняються – обрати більше значення.

Шукаємо це значення у таблиці розмірів і обираємо свій.

 

Як за допомогою параметра довжини устілки визначити розмір взуття?

Можна також поміряти довжину устілки взуття, котре вам добре підходить і назвати параметр менеджеру. Як це зробити: заміряти відстань від крайньої точки п’ятки до найдовшого пальця. Менеджер заміряє довжину устілки взуття і порекомендує розмір, який краще обрати. 

 

Кур'єрська доставка розмірів про запас

Чудовим і зручним варіантом буде кур’єрська доставка взуття з «розміром про запас» ви приміряєте суміжні розміри. Оформити таку доставку легко та просто у інтернет-магазині медичного одягу "Люди в Білому" попросіть менеджера додати суміжні розміри до замовлення. Якщо ж доставка буде з іншого міста – легка математична задача і взуття прекрасно сидить на ваших ногах.


Гарної носки!

Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я *
Email
Коментар *