м. Київ, вул. Олени Теліги, 3

Пн-Пт: з 10:00 до 20:00

Сб-Нд: з 10:00 до 18:00

Що дарувати студенту-медику?

Подарунок для студента-медика - Люди в БіломуМи знаємо, про що мріє КОЖНИЙ студент-медик! Практично усі студенти медичних вишів мріють відіспатись! Насичений учбовий розклад, активне соціальне життя, участь у проектах і просто бажання відпочити з друзями – і на сон не вистачає часу.

 

Додаткові години сну ви подарувати не зможете, але можна покращити його якість. Наприклад, подарувати якісний ортопедичний матрац або подушку. Хоч і мало сну, але який він буде солодкий!

 

Звичайно, це програма-максимум. Є ще дуже багато варіантів біль бюджетних, але не менш бажаних подарунків. Перелік ідей, що подарувати студенту-медику, можна складати нескінченно. Починаючи від практичних речей до милих дрібниць. Вибір і вартість подарунка також залежать від того, з якого приводу купується презент.

Читайте також: Календар медичних свят 2020

 

Подарунок майбутньому студенту-медику

 

Безпрограшний варіант того, що подарувати майбутньому студенту-медику (і взагалі, будь-якій людині, чия професія пов’язана з медициною) – медичний одяг. З перших годин навчання майбутні лікарі мають вдягати на пари білий халат і шапочку. Якщо шапочка з великою вірогідністю збереже свій ідеальний стан до кінця навчання у виші, то халат дуже швидко може забруднитись. Оптимально, щоб у студента було два халати – один, щоб ходити на пари, доки інший переться.

 

Знаючи розмір і смаки близької людини, можна подарувати йому готовий комплект – халат і шапочку. Або вручити подарункову картку на медичний одяг – щоб людина могла самостійно обрати фасон і розмір одягу.

 

До речі, обрати номінал подарункової картки і замовити можна тут: https://lvb.ua/catalog/gift-cards

 

Що подарувати студенту-медику на Новий рік

 

Після новорічних свят у більшості студентів медичних закладів починається практика. Для практичних занять обов’язково необхідно мати хірургічний костюм, шапочку і медичне взуття.

 

Костюм бажано купувати немарких відтінків та вільного крою. Шапочку – щоб пасувала кольором до костюма або з веселим принтом. Наприклад, в супермаркеті «Люди в білому» є шапочки з принтами «Мєндєлєєв», «Череп», «Котики» і багато інших.

 

Якщо дарувати медичне взуття для практики, краще зупинити вибір на сабо білого кольору з матеріалу по типу піни. Вони легкі, зручні і прості у догляді.

 

Тут так само, як і з білим халатом – можна самостійно обрати одяг або взуття або покласти студенту під ялинку подарункову картку на медичний одяг у красивому конверті.

 

Що подарувати студенту-медику на день народження

 

Що саме дарувати залежить від бюджету та рівню близькості відносин з майбутнім лікарем. Наприклад, корисний і недорогий подарунок – блокнот з надписом «Найкращі люди зазвичай в білому». Тому що люди в білих халатах, що рятують наші життя й здоров’я, насправді найкращі

Блокнот - подарунок для студента-медика - Люди в білому

Також студент не відмовиться від сертифікату в магазин медичної літератури – під час усього процесу навчання необхідно буде придбати багато-багато різних підручників і коштують вони дуже дорого.

 

Також можна подарувати менш практичний, але більш емоційний презент. Наприклад, веселу термонаклейку медичної тематики або значок, який можна прикріпити до медичного халата або куртки. Наприклад, існують значки у вигляді мозку, ока, серця, стетоскопа і багато інших.

 

Подарунок студенту-медику на випускний

 

Дуже важливою подією для людини, що присвятила як найменше 6 років вивченню медицини, є випускний. Це нова точка відліку, старт нового життя.

 

Тому, обираючи, що подарувати студенту-медику на випускний, необхідно відштовхуватись від того, чи буде корисною йому ця річ у подальшому навчанні або роботі. Наприклад, чудовий подарунок – якісний фонендоскоп.

 

Не втрачає актуальності медичний одяг. Новий, хвилюючий етап життя краще розпочинати у новому, якісному халаті або костюмі. А щоб подарунок викликав захоплення і став улюбленим одягом на кілька років, на ньому можна вишити ініціали майбутнього лікаря. До речі, цю послугу можна замовити в супермаркеті «Люди в білому».

Повний перелік подарунків для студентів-медиків

 

Щоб було простіше прийняти рішення, ми винесли перелік усіх можливих подарунків у окремий список. Тут наведено подарунки без прив’язки до конкретної статі, а значить, немає особливої різниці, що дарувати подрузі студенту-медику або другу. Це універсальні подарунки на усі випадки життя:

  • Медичний одяг, взуття;
  • Подарункова картка на медичний одяг;
  • Сертифікат в магазин медичної літератури;
  • Вишивка ініціалів майбутнього лікаря на одязі;
  • Медична техніка (фонендоскоп і т.д);
  • Значок або термотрансферна наліпка на медичну тематику;
  • Кошик солодощів;
  • Ланчбокс;
  • Блокнот, зошити, ручки, маркери;
  • Термокружка або пляшка для води;
  • Смарт-годинник або фітнес-трекер;
  • Чохол для одягу.

Таким чином, для майбутніх лікарів є велика кількість варіантів подарунків на будь-який бюджет. Головне, щоб це йшло від серця 

Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я *
Email
Коментар *