м. Київ, вул. Олени Теліги, 3

Пн-Пт: з 10:00 до 20:00

Сб-Нд: з 10:00 до 18:00

Одяг для стоматологів

Стоматолог – відповідальна та непроста професія. Сучасний спеціаліст прагне виглядати презентабельно, охайно, стильно. Окрім цього, одяг для стоматологів має бути зручним у носінні, а догляд за ним – простим та неклопітливим. То ж як обрати ідеальний одяг для стоматолога?
 
Варто враховувати:
- склад тканини з якої пошитий одяг;
- якість пошиття та якість фурнітури;
- зручність у носінні;
- фасон та стиль.
 
Під час маніпуляцій стоматологи контактують з різними пломбувальними матеріалами та препаратами, кров’ю. Відповідно, одяг має з легкістю пратися та прасуватися, так як робити це доводиться часто, тому необхідно звернути увагу на склад тканини.
 

Одяг із сумішевих тканин

На противагу 100% бавовні, яка потребує клопіткого догляду, краще обирати сумішеві тканини у складі яких має бути і бавовна і поліестер – волокна тканини довговічні та добре зберігають колір, пропускають повітря, легко перуться та прасуються, менше мнуться. В результаті ви матимете костюм, який дозволятиме тілу дихати і при цьому довго виглядатиме, як у день покупки.
 

Одяг із 100% бавовни

 Прихильникам  одягу із 100% бавовни, яких не лякають нюанси догляду, радимо прасувати одяг у напіввологому вигляді, тоді це займе у вас менше часу та сил, прати при температурі 30 градусів – костюм не сяде. Не варто прати одночасно бавовняний та синтетичний одяг у пральній машині, це може стати причиною затирання тканини і вона може закошлатитись.
 

Якість пошиття одягу та якість фурнітури

Важливо звертати увагу на те,  чи рівні шви та скрізь гарно закріплені, на скільки акуратно пришиті маленькі деталі (кишені, резинки для ручки чи інших дрібниць), кілька разів варто перевірити надійність кнопок та гудзиків – просто застібнути та розстібнути. Щоб не виникало сумнівів стосовно якості одягу та терміну його служби – звертайтеся до компаній, які зарекомендували себе на ринку медичного одягу та мають декілька стадій перевірки якості пошиття та власне виробництво.
Лише якісна річ прослужить довго і носіння принесе комфорт та задоволення. Компанія «Люди в Білому» не просто обіцяє, а гарантує високу якість пошиття одягу на всі 200%. На весь медичний одяг поширюється гарантія  – до 180 днів.  
 

Зручність у носінні та стиль

Звичайно, одяг для стоматологів має бути комфортним та стильним. Важливо правильно підібрати розмір та фасон. В ідеалі – приміряти одяг у торгівельному залі. Якщо ж замовляєте одяг через інтернет-магазин – менеджер має надати інформацію стосовно замірів одягу та порекомендувати який розмір краще обрати.
В інтернет-магазині медичного одягу «Люди в Білому» ми заміряємо основні параметри одягу, довжину по спинці, кроковий шов брюк, обхват рукава та ін. Перед відправкою посилки укорочуємо чи подовжуємо довжину брюк, виготовляємо пояси чи напівпояси для блузонів та здійснюємо інші операції  – робимо все можливе, щоб модель та розмір костюма, халата чи брюк вам ідеально підійшли. Нагадуємо, що параметри одягу мають бути більшими ніж ваші особисті параметри – має бути припуск на свободу облягання (в середньому 4–8 см для жінок та 10–20 см для чоловіків). Це гарантуватиме вам комфорт та зручність протягом усього робочого дня. 
 
Напівприталені моделі костюмів – універсальні, чудово підійдуть майже всім – не сковуватимуть рухи і підкреслюватимуть фігуру. 
 
Вибір кольору, до речі, не менш важлива складова – кожен лікар виражає свою індивідуальність та відношення до роботи. Обираючи колір одягу має враховувати важливі психологічні аспекти: білий асоціюється з чистотою та гігієнічністю, викликає довіру у пацієнтів; зелені відтінки мають заспокійливу дію, пацієнти комфортніше почувають себе у кріслі; сині і знову ж таки зелені – добре підходять хірургам-стоматологам; принтовані та різнокольорові варіанти – змушують посміхатися, відволікатися на фігурки та довіряти спеціалісту, особливо, коли у кріслі маленькі пацієнти.
 
До вибору одягу варто підходити відповідально: якість та стиль – ваше естетичне задоволення і комфорт, а з боку пацієнтів – довіра і вдячність за ювелірну роботу.
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я *
Email
Коментар *