м. Київ, вул. Олени Теліги, 3

Пн-Пт: з 10:00 до 20:00

Сб-Нд: з 10:00 до 18:00

Нова колекція медичних шапочок

Нова колекція медичних шапочок - Люди в БіломуНова колекція медичних шапочок, яку присвячено Міжнародному дню лікаря, з'явилася прямо зараз в супермаркеті медичного одягу і аксесуарів "Люди в Білому".

Шапочки нової фірмової лінії "Люди в Білому" відрізняє багатство кольорів і відтінків, що відповідають кольорам хірургічних і медичних костюмів. А біле виконання шапочок гармонує з медичними халатами.

Є шапочки з яскравими, барвистими малюнками по тканині (принтами): мультяшні - це педіатричні шапочки, а шапочки абстрактного забарвлення - більш універсальні.

Усього в колекції налічується близько 40-ка видів медичних шапочок, в найрізноманітнішому виконанні. В якості тканини використовується або 100% натуральна бавовна, або медичні сумішеві тканини на основі бавовни. Медичні шапочки фіксуються на голові зав'язками або за допомогою резинки. Шапочки представлені в різних розмірах.

Дорогі друзі, шапочки випущені невеликим тиражем спеціально до Міжнародного дня лікаря, який цього року святкується 5-го жовтня (перший понеділок жовтня).

Не втрачайте часу і приїжджайте до супермаркету "Люди в Білому", щоб встигнути обрати і придбати вподобану Вам шапочку!

PS. Найближчим часом весь асортимент шапочок стане доступним також і в нашому інтернет-магазині www.lvb.ua

 

 

 

 

 

 

Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я *
Email
Коментар *