м. Київ, вул. Олени Теліги, 3

Пн-Пт: з 10:00 до 20:00

Сб-Нд: з 10:00 до 18:00

Медичні шапочки з малюнком.

Невід’ємним аксесуаром медиків є медичні шапочки. Їх використовують спеціалісти майже всіх медичних сфер, починаючи від молодшого медичного персоналу, закінчуючи високо-профільними лікарями.

Всі ми звикли до образу лікаря в високій білій медичній шапочці – це незмінний образ медика протягом багатьох десятиліть.

Але світ навколо нас рухається вперед. Змінюється мода, прогресує стиль. Медичний одяг, на сьогоднішній день, не є виключенням - це не просто спец-одяг, це ціле мистецтво моди, яке відповідає своїй сфері.

Магазин медичного одягу «Люди в білому» постійно працює над створенням нових моделей медичного одягу, враховуючи останні тенденції моди, практичність та вимоги медичної сфери.

Серед різноманіття моделей медичного одягу, ТМ «Люди в білому» розробили широку лінійку медичних шапочок на будь-який смак.

Сьогодні дуже популярними є кольорові медичні шапочки. Вони виконані з красивих, веселих, іноді кумедних тканин.

Медичні шапочки з кольоровим малюнком будуть пасувати до будь-якого медичного одягу. Такий собі приємний аксесуар лікаря вносить позитивну атмосферу в спілкування з клієнтом.

Кольорові медичні шапки завоювали смаки різнопрофільних лікарів. Чудово користуються попитом кольорові хірургічні шапочки. Кумедні медичні шапочки з дитячими малюнками з радістю використовують педіатри. В даній сфері – це взагалі чудовий аксесуар, оскільки лікар у веселій медичній шапочці, набагато швидше знайде контакт з дитиною, аніж в строгому білому наряді. Діти одразу сприймають такого лікаря «за свого», і не бояться  його.

  

Медичні шапочки з малюнком – це нова мода в медичному стилі, яка дуже швидко стала звичною. ТМ «Люди в білому» пропонує своїм клієнтам  чудовий вибір веселих медичних шапочок.

  

Але любителі класики також не залишаться без вибору. В магазині «Люди в білому» представлені різні види класичних медичних шапочок: медичні шапочки білого кольору, а та медичні шапочки різних кольорів однотонні.

Також на різний смак ми пропонуємо застібки шапочок:

Медичні шапочки на зав’язках, медичні шапки на липучках, на резинці тощо.

  

Запрошуємо завітати в роздрібний супермаркет, або обрати запропоновані варіанти медичних шапочок в нашому Інтернет-магазині.

Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я *
Email
Коментар *