м. Київ, вул. Олени Теліги, 3

Пн-Пт: з 10:00 до 20:00

Сб-Нд: з 10:00 до 18:00

Фасони медичних халатів

Фасони медичних халатів - Люди в БіломуЯкий же він ідеальний фасон медичного халата? Адже це основний елемент гардеробу медиків. На сьогоднішній день фасони медичних халатів найрізноманітніші та враховують смаки і побажання найвимогливіших жінок та чоловіків.
 
Жінки та чоловіки-лікарі, які несуть важкий тягар відповідальності, воліють не просто носити медичний одяг, зручний та практичний, а виглядати привабливо та стильно. Тож як підібрати фасон медичного халата, що водночас підкреслить вашу індивідуальність і матиме необхідні деталі, що так необхідні у роботі?
 

Фасони медичних халатів для жінок

Кожна знайде свій:
- приталений;
- напівприталений;
- А-силует.
 

Приталені моделі медичних суконь та халатів

Вишуканості та чарівної жіночності образу надасть приталена медична сукня або халат (популярний фасон – сукня-футляр). Такий фасон універсальний підкреслить стрункість, чудово підійде для будь-якого типу фігури і пасуватиме жінкам з пишними формами. Для жінок із типом фігури «пісочний годинник» – це ідеальний варіант, що представить фігуру у найвигіднішому світлі. А для красунь із фігурою «яблуко» такий фасон варто обирати з v-подібним вирізом – в результаті ви стрункі і неперевершені.
 

Напівприталені моделі халатів

Напівприталені медичні халати пасують практично усім жінкам. Лінію грудей модель підкреслює, а от лінію талії і стегон лише трохи. Такий фасон халата мають сміливо обирати стрункі жінки і красуні, які бажають, щоб лінія талії та стегон не була чітко виділена. Вміння правильно підбирати одяг дозволить почувати себе впевнено. 
 

А-силует

Популярними на сьогоднішній день є злегка трапецієвидні фасони та А-силует, які дозволять жінкам з «грушевидним» типом фігури та типом «трикутник»  виглядати стрункими.
 
Враховуємо деталі: варто звертати увагу не лише на силует виробу, а і на довжину халата і рукава, наявність кишень та зручність застібки, тип комірця чи вирізу і тканину з якої пошито виріб. 
 
Важливі атрибути, котрі роблять образ завершеним та підкреслюють почуття стилю: 
- v-подібний чи округлий виріз; 
- комірець стійка, сорочковий чи відкладний; 
- манжети;
- пояс. 
 

Тип комірця

Тип комірця може створити строгий образ, виділити лінію шиї чи надати образу ніжності. Комірець стійка – ідеально вписується у робочу ділову атмосферу, його ізюминка у закритості одягу та строгому вигляді, ідеально підходить жінкам з довгою шиєю. Часто комірець стійку поєднують з V-подібним вирізом, що робить фасон халата цікавішим. Відкладний заокруглений комірець додасть образу ніжності та легкості. V-подібний виріз без комірця закцентує увагу на шиї, візуально витягне її, а заокруглений виріз чудово підійде тим, хто цінує одяг з мінімальним набором деталей – практично та вишукано. 
 

Манжети і пояс

Манжети на рукавах часто прикрашають кантом, хлястиками із застібкою у вигляді кнопок чи ґудзиків. Наявність поясу дозволить підкреслити лінію талії. Таке різноманіття деталей дозволить кожній прекрасній половині знайти свій найкращий фасон або кілька фасонів – халатів, як і суконь, багато не буває.
 

Фасони медичних халатів для чоловіків

Для того, щоб чоловіки почували себе комфортно на робочому місці халати виготовляють прямого крою:
- класичної довжини;
- укорочені моделі.
 
Прикрашають моделі різноманітними застібками та кишенями, клапанами, хлястиками, цікавими комірцями, вишивкою, поясом із застібками, кольоровими стібками, функціональності сучасним моделям додають бокові прорізи для швидкого доступу до кишень на брюках. 
 
Фасони коротких чоловічих халатів чудово підходять для енергійних та активних чоловіків, довгих – для поціновувачів класики.
 
Тож обирайте свій найкращий фасон, що виділятиме Вас серед колег та носіть із задоволенням!
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я *
Email
Коментар *