м. Київ, вул. Олени Теліги, 3

Пн-Пт: з 10:00 до 20:00

Сб-Нд: з 10:00 до 18:00

Анатомічне взуття Leon. Зручність та комфорт у кожному кроці.

Що найголовніше для людини яка весь час на ногах? Відповідь дуже

проста – це Анатомічне взуття Leon - Люди в біломузручність. З впевненістю, можемо сказати, що сабо Leon може подарувати вам незабутні відчуття комфорту та зручності.  

 

Зазвичай взуття Leon обирають медики, перукарі, косметологи, масажисти та навіть кухарі.  Але це ще не все. Чому б це собі не придбати пару гарних сабо для ходіння вдома?!

 

Запитаєте, чому така висока ціна? Все дуже просто, сабо виготовлені з якісних матеріалів.  Цікаві та зручні моделі сабо Leon,  допоможуть вам відчувати легкість за забути про втому ніг. Взуття  розроблено так , що навантаження на стопу розподіляється правильно, п’яточна частина ноги не перенавантажується. Амортизатор, який розташований у внутрішній частині сабо, зменшує навантаження на ноги.

 

Дизайн сабо дуже лаконічний та простий, це дозволяє комбінувати взуття з будь-яким одягом: медичним або іншим спецодягом, та навіть з повсякденним одягом.

 

Анатомічне взуття Leon, завдяки своїм внутрішнім складовим, через деякий час запам’ятовує форму вашої стопи. Чому це відбувається саме так? А це тому, що внутрішня складова частина взуття це піна з ефектом пам’яті, вона володіє штучним інтелектом. Піна пристосовується до форми і ваги тіла людини, а потім відновлює початкову форму. Широка передня частина сабо розроблена для того, щоб вашим ногам було комфортно.  Ваші пальці матимуть простір, якого їм так не вистачає при носці багатьох  їнших моделей взуття.  Фурнітура яка є складовою сабо, не ржавіє та на тріскається, можна з певненістю сказати, що у вас не виникне з нею жодних проблем.  

 

Матеріал з якого зроблено сабо Leon – це натуральна шкіра двох видів: наппа та байкаст. Шкіра наппа - покрита поліуритановою плівкою, вона не потребує дірок для того щоб Ваші ноги дихали, тому що сама є провідником повітря.  Шкіра байкаст – глянцева, покрита шаром поліуритану. Не тріскається у місці розташовання дірочок. Матеріал не грубо покрашений, лише пропитаний фарбою.  Догляд за взуттям не потребує багато зусиль, тому що шкіра з якої зроблено сабо не любить вологу,  їх варто протирати лише вологою ганчіркою. Сушити потрібно природним способом, не біля батареї.  

 

Сабо  Leon стануть для вас найулюбленішим елементом Вашого гардеробу та будуть служити вам довгий час. Варто лише один раз спробувати, потім ви не зможете зупинитися.

Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я *
Email
Коментар *